Mire se vini te amc-alba!

   

Biografia

Klubi i motoristeve "Amc Alba" eshte formuar në vitit 2003 dhe ka qendren ne Reinach AG.

Qellimi i klubit eshte qe personat te cilet jan adhurues te motoreve te kene nje vende takimi ku do te mund ti shprehin mendimet, njohurite  apo pervojat te cilat i kane perjetuar.

Ne klubin tone jane te mireseardhure te gjithe personat te cilet jan adhurues te motociklismit. Ky lloj hobi  kerkon shume kohe dhe hargjime po ashtu edhe shume Respekt !!!